Dagelijks de Lekkerste Kop Koffie

BOOT KOFFIE

1 5 1

3ML

COFFEEROASTERS 1 3 1
Unieke aanbiedingen koffiebonen en koffiecups
S M U L P L A Z A
KOFFIE om van te Smullen Smulplaza selecteerde Koffie aanbieders met de lekkerste Koffie soorten (vaak véél voordeliger dan in de winkel) en suggesties voor “iets Lekkers bij de Koffie”
Koffievoordeel - Dé voordeligste koffiewinkel van Nederland
BOOT Koffie wil je graag kennis laten maken met andere smaken. Daarom bieden we de Koffie van de Maand aan met een mooie korting van 10%.
KOFFIE VAN DE MAAND
Ontdek nieuwe koffies met het exclusieve koffie proefpakket van 30ml Coffeeroasters.
3 vers gebrande specialty koffies om thuis te proeven.
De koffiebonen branden wij zelf in onze branderij, zo hebben wij controle over het smaakprofiel van de koffie. Bij elke koffie vertellen wij waar de koffie vandaan komt, zodat je ook het verhaal achter de koffie komt te weten.
3

LEKKER BIJ DE KOFFIE

Klein Gebak Petit Fours, Cupcakes, Gebakjes, Tompoucen en meer...
Layer Cakes Verrassend Lekker

DE VOORDELIGSTE KOFFIEWINKEL VAN

NEDERLAND

Op zoek naar overheerlijke koffie? Dan zit je bij Koffievoordeel helemaal goed! Bonen, capsules, pads en gemalen koffie van diverse merken zoals illy, Segafredo, Gran Maestro Italiano, Lavazza en Celeste d'Oro. Profiteer bovendien bij elke bestelling van een snelle levering. En alsof dat niet genoeg is, zijn er regelmatig leuke aanbiedingen met gratis extra's. Wanneer je niet helemaal tevreden bent mag je te allen tijde gebruik maken van de tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Geld terug!

ONLINE KOFFIE KOPEN BIJ KOFFIE-THEE

PLAZA

Maak kennis met Koffie Thee Plaza en bestel de lekkerste koffie uit binnen- en buitenland voordelig online via de webshop. Alle populaire koffiemerken zoals Lavazza, illy, Segafredo, Kimbo, Dallmayr, Jacobs, Nescafe Dolce Gusto etcetera worden aangeboden in de online koffiewinkel. Het assortiment bestaat uit koffiebonen, filterkoffie, koffiepads en koffiecups. Kortom, voor ieder koffieapparaat heeft Koffie Thee Plaza kwaliteitskoffie in het assortiment.

PREMIUM ITALIAANSE KOFFIE &

KOFFIEMACHINES

Koffiestore is dé expert op het gebied van premium koffie. Je kunt hier terecht voor de lekkerste Italiaanse koffie. Koffiestore is een echt familiebedrijf, opgericht door Tom Coronel Sr. die inmiddels het heeft stokje overgedragen aan zijn jongste zoon en dochter: Glenn en Lindsay. Naast koffiebonen en koffiecups ook een ruim assortiment koffiemachines en accessoires.
S M U L P L A Z A Geselecteerde Koffie aanbieders met de lekkerste Koffie soorten (vaak véél voordeliger dan in de winkel)
Dagelijks de Lekkerste Kop Koffie

BOOT KOFFIE

1 5 1

3ML

COFFEEROASTERS 1 3 1
Koffievoordeel - Dé voordeligste koffiewinkel van Nederland
Unieke aanbiedingen koffiebonen en koffiecups
e: info@ebsmedia.nl Smulplaza.nl - EBS Media © Alle rechten voorbehouden
SMULPLAZA.nl
SMULPLAZA.nl