Catering voor iedere gelegenheid Partyservices Ontbijt- & Lunchservices
S M U L P L A Z A
Het Laatste Tafeltje
Voordelig kennismaken met Maaltijdservice.nl
nieuw!
Catering Partyservices Ontbijtservices Maaltijden bestellen
Geniet van Services

PARTY SERVICES & CATERING

Voor iedere gelegenheid de beste en lekkerste catering; Vers bereid met lokale producten bij professionele cateraar; Geheel verzorgd. Van servet tot compleet gedekte tafel. Geen gedoe! Bezorgd door heel Nederland vanuit een keuken bij u in de buurt.

Op zoek naar een BBQ Cateraar? Ook

voor steengril en gourmet.

Voor op het werk of thuis tot grote evenementen. Niets is te gek voor een compleet verzorgde BBQ Catering op elke locatie in Nederland! Een buurtfeest, bruiloft, tuinfeest, verjaardag, party, feest van vereniging enz. enz. Geboden een groot assortiment van de gebruikelijke vleessoorten maar ook de lekkerste gerechten met Vis-, Vegetarische- en Halal pakketten. Desgewenst incl. gas barbecue, borden, bestek en servetten.

ONTBIJTSERVICE - VOOR IEDERE

GELEGENHEID EEN PASSEND ONTBIJT!

(ook Lunches)

Of je nu samen lekker wilt ontbijten, met gezin of met meerdere personen; Vrijwel alles is mogelijk van een eenvoudig ontbijt, champagne ontbijt, tot luxe en uitgebreide arrangementen. Ook voor kleine en grotere gezelschappen zijn er ruime mogelijkheden. Bekijk de mogelijkheden op de website en bestel online. Bezorging en extra service in geheel Nederland. Met ruim 25 jaar ervaring altijd een perfect en heerlijk ontbijt aan huis.
Catering voor iedere gelegenheid Partyservices Ontbijt- & Lunchservices
Het Laatste Tafeltje
Geniet van Services
e: info@ebsmedia.nl Smulplaza.nl - EBS Media © Alle rechten voorbehouden
SMULPLAZA.nl
SMULPLAZA.nl